سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه وبویراحمد گفت: در دولت یازدهم ر اه اندازی 3 مرکز خدمات جامع سلامت روستایی با هدف ارتقای سلامت در شهرستان گچساران تصویب شد.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه وبویراحمد گفت: در دولت یازدهم راه اندازی 3 مرکز خدمات جامع سلامت روستایی با هدف ارتقای سلامت در شهرستان گچساران تصویب شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج؛ دکتر اورنگ ایلامی اظهار داشت: ایجاد و راه اندازی 6 پایگاه سلامت شهری و ایجاد دسترسی به خدمات سلامت برای بیش از 35 هزار نفر در حوزههای حاشیه شهر از جمله اقدامات انجام شده در دولت تدبیر و امید در شهرستان گچساران است.
وی بیان کرد: تعمیر و تجهیز مراکز خدمات جامع سلامت روستایی و خانههای بهداشت با اعتباری افزون بر 700 میلیون تومان، ساخت، تعمیر و تجهیز مراکز خدمات جامع سلامت شهری و پایگاههای سلامت با اعتباری افزون بر 2 میلیارد تومان، تعمیر و تجهیز محل زیست سلامت با اعتباری افزون بر 100 میلیون تومان و راه اندازی، تعمیر و تکمیل مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی جهت ارائه خدمات دندانپزشکی با اعتبار 300 میلیون تومان در چند سال اخیر در شهرستان گچساران در حوزه بهداشت انجام شد.
دکتر ایلامی از تشکیل پرونده الکترونیک سلامت(سامانه سیب) برای 112 هزار و 179 نفر در شهرستان گچساران خبر داد و گفت: عدم دسترسی 10 واحد بهداشتی شهرستان به اینترنت علی رغم پیاده سازی پرونده الکترونیک سلامت و محروم بودن بخش زیادی از جمعیت روستایی شهرستان از مزایای پرونده الکترونیک سلامت به دلیل نبود اینترنت در این مناطق است.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد بیماریهای قلبی و عروقی، سرطانها و تومور، حوادث حمل و نقل، بیماریهای حول تولد، حوادث غیر عمد، بیماریهای غدد و متابولیک، بیماریهای ادراری، بیماریهای دستگاه تنفس و بیماریهای گوارشی از جمله 10 دلیل برتر فوت در شهرستان گچساران عنوان کرد.
به گزارش وب دا؛ نشست تخصصی بررسی وضعیت حوزه سلامت گچساران با حضور هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی استان و دکترغلام رضا تاجگردون رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی برگزار شد.